söndag 28 augusti 2011

Seriöst!?

Vi bor granne med en barnfamilj med små barn. De är tre ungar, den äldsta lite äldre än Neo, den yngsta typ en månad yngre än Eddy och så är det en mitt i mellan..

VARJE kväll kommer de hem sent många gånger långt efter tio på kvällen. Vi bor högst upp utan hiss och iaf den äldsta går ju upp för trapporna. Det skriks och gråter! Visst jag ska inte hymla med att det stör mig för jag många gånger har vaknat på kvällen av dem. Jag ska heller inte hymla med att Neo också kan gorma i trappen när han inte vill gå!
Men det finns en viss skillnad! Och det är tiden på dygnet! Jag försöker att lägga Neo samma tid varje kväll. Klockan 20.00. Inte tidigare för då vaknar han vidrigt tidigt, inte senare för då vaknar han också vidrigt tidigt!
Även om Neo (eller vilket barn som helst) skulle sova till 10 på förmiddagen om jag la honom vid 22 istället så är det väl fan inte nyttigt för barn att vara vakna så sent? Iaf inte varje kväll?!?

Anpassa inte barnens liv, välmående, intressen och behov efter dina. När du skaffar barn måste du/jag/vi/ni anpassa oss efter det som är bäst, roligast, sundast och viktigast för barnen! Hur tråkigt du än må tycka att det är!!

Mina barn kommer iaf alltid vara prio 1 för mig!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar